2008. március 21.

Dr. Rodney McKay hangposta szolgálat


Az MGM a Csillagkapu Atlantisz sorozat rajongóinak próbál kedveskedni az alábbi linken elérhető hangpostaüzenet generátorral


(A hangposta-konfigurátor megnyitásához kattints a képre)

A nálunk is népszerű Csillagkapu Atlantisz 4.évadja nemrég fejeződött be a Sci-Fi Chanel-en. Annak idején még a premier alkalmából az MGM úgy gondolta, hogy a nézettség növelése érdekében beveti a jó öreg Rodney (David Hewlett) sajátságos humorral fűszerezett sármját is, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsa a sorozatot.

Érdekes ötlet, hogy a rajongók maguk is relámozzák a sorozatot egy humoros hangposta üzenettel, de szerény véleményem szerint "nehézsúlyú" Csillagkapu-fanoknak kötező, hogy elfoglaltságuk esetén hasonló szöveggel várják a hívó felet.

A konfigurátor segítségével csak a saját keresztnevünket kell megadnunk, és máris meghallgathatjuk, vagy akár le is tölthetjük Rodney enyhén szarkasztikus beszédét:

"Hello, XY-t hívtad. Itt Dr. Rodney McKay, a Csillagkapu Atlantiszról. Egy kicsit el vagyunk foglalva az éppen aktuális inter-galaktikus krízissel, úgyhogy hagyj üzenetet, vissza fogunk hívni!"

A beállításoknál sajnos csak angol keresztneveket lehet kiválasztani, de sokan szerintem így is meg fogják találni a hozzájuk legjobban illő becenevet.
A fenti cikkem korábban itt is megjelent a Mobilportálon.

Címkék: , , , ,

2008. március 7.

Régebbi postokRégebben a Mobil Portálon jelentek meg a postjaim, és amíg tisztázom az ott megjelent cikkeim jogi státuszát, addig is ezen a linken keresztül megtekinthetitek őket.

Címkék: , , , ,

2008. március 6.

Sanyci Netvibes Univerziuma

Mivel jelenleg kicsit el vagyok havazva, és még nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen a korábbi blogombaírt bejegyzésekkel (portoljam, integráljam, vagy csak linkeljem a jelenlegi blogba) így inkább a linkekek között is szereplő Netvibes Univerziumomat szeretném a figyelmetekbe ajánlani.Az oldalon található feed- és widget gyűjteményt könnyen integrálhatjátok saját Netvibes személyes oldalatokba, így remélem takáltok ott pár újdonságot, vagy legalábbis néhányatoknak megspórolhatok néhány egérkattintást!

Címkék: , , , , ,

2008. március 4.

Indulás

(Az első blog-bejegyzés)

Sokáig kísérleteztem különféle blog-motorokal, míg rátaláltam a http://www.blogger.com/-ra, ami képes a saját web-tárhelyemre menteni a blogot, és mivel a sablonokat is elég könnyű benne testre szabni, így végül a blogger mellett döntöttem...

A blogban alapesetben Nokia okostelefonokról fogok írni, illetve más internetes, techno, vagy navigációs témákról...

Terveim között szerepel, hogy az új freeware progikat is itt fogom közzé tenni, míg a http://www.sanyci.hu/ oldalon található gyűjteményt egyszerűsíteni fogom (terveim szerint a későbbiekben ott csak egy egyszerű alkalmazás-listát fogok ott közzétenni).

A lovas avataromra pedig később még magyarázattal fogok szolgálni. De tényleg!!! ;)

Címkék: , ,