2008. március 21.

Dr. Rodney McKay hangposta szolgálat


Az MGM a Csillagkapu Atlantisz sorozat rajongóinak próbál kedveskedni az alábbi linken elérhető hangpostaüzenet generátorral


(A hangposta-konfigurátor megnyitásához kattints a képre)

A nálunk is népszerű Csillagkapu Atlantisz 4.évadja nemrég fejeződött be a Sci-Fi Chanel-en. Annak idején még a premier alkalmából az MGM úgy gondolta, hogy a nézettség növelése érdekében beveti a jó öreg Rodney (David Hewlett) sajátságos humorral fűszerezett sármját is, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsa a sorozatot.

Érdekes ötlet, hogy a rajongók maguk is relámozzák a sorozatot egy humoros hangposta üzenettel, de szerény véleményem szerint "nehézsúlyú" Csillagkapu-fanoknak kötező, hogy elfoglaltságuk esetén hasonló szöveggel várják a hívó felet.

A konfigurátor segítségével csak a saját keresztnevünket kell megadnunk, és máris meghallgathatjuk, vagy akár le is tölthetjük Rodney enyhén szarkasztikus beszédét:

"Hello, XY-t hívtad. Itt Dr. Rodney McKay, a Csillagkapu Atlantiszról. Egy kicsit el vagyunk foglalva az éppen aktuális inter-galaktikus krízissel, úgyhogy hagyj üzenetet, vissza fogunk hívni!"

A beállításoknál sajnos csak angol keresztneveket lehet kiválasztani, de sokan szerintem így is meg fogják találni a hozzájuk legjobban illő becenevet.
A fenti cikkem korábban itt is megjelent a Mobilportálon.

Címkék: , , , ,